Product functies

new features

NIEUW: Salonized Boost voor het Afsprakenpakket

August 22, 2024 — Amber

You asked, we listened! Vanaf nu kun je je Salonized Afsprakenpakket uitbreiden met twee waardevolle functies die je agenda vullen en je klanten blij maken.

Met Salonized Boost kun je twee van onze meest populaire functies aan jouw Afsprakenpakket toevoegen, namelijk de Automatische Wachtlijst en het Feedbacksysteem.

Wat voegt Boost precies toe aan je Afsprakenpakket?

Een hoop gemak, meer omzet en blije klanten! Door deze functies in te stellen, vul je automatisch lege plekken door wachtlijstaanmeldingen en vraag je automatisch feedback na de behandeling. Zo benut je elke kans om nieuwe klanten aan te trekken en je salon te laten groeien!

Boost je agenda met de Automatische Wachtlijst

Met een slimme wachtlijst zorg je ervoor dat klanten nooit meer teleurgesteld hoeven te worden vanwege een volle agenda. Ze kunnen zichzelf snel en gemakkelijk inschrijven voor hun gewenste tijdslot.
Wanneer er een plekje vrijkomt, krijgen alle ingeschreven klanten automatisch een bericht. Zo mis je geen omzet en blijven je klanten tevreden en trouw.

Met deze functie bespaar je waardevolle tijd. Je hoeft niet langer klanten te bellen of mailen om afspraken in te plannen — nu is het aan hen om actie te ondernemen.

Benieuwd naar de wonderen die een automatische wachtlijst kan verrichten voor jouw salon? Check dan deze blog

Zet je reviews in voor groei

Met het feedbacksysteem van Salonized kun je automatisch om feedback vragen na de behandeling. Daarna is het een kwestie van deze feedback te delen op je website, social media en in je marketinguitingen om er nieuwe klanten mee aan te trekken!

Het verzamelen en delen van feedback is een eenvoudige maar effectieve manier om je salon te laten groeien. Het vergroot je zichtbaarheid, versterkt het vertrouwen van klanten en geeft je waardevolle inzichten om je diensten te verbeteren.

Hoe meer positieve beoordelingen je ontvangt, hoe groter de kans dat nieuwe klanten voor jouw salon kiezen. Dit leidt tot meer boekingen en uiteindelijk een hogere omzet!

Wil je meer weten over de voordelen van reviews verzamelen en delen? Bekijk onze blog!

Wat kost de Boost uitbreiding?

Voor slechts €6,- extra per maand kun jij gebruikmaken van deze twee powerhouses van Salonized features.

Twijfel je of het de kosten waard is? Laat me een kostenplaatje delen dat schetst hoe snel je de kosten per maand er al uit hebt. En dat al wanneer je slechts één van de twee functies gebruikt!

Salonized Boost Wachtlijst

Ik wil mijn Afsprakenpakket uitbreiden met Boost!

Boost kun je heel gemakkelijk aan je abonnement toevoegen vanuit jouw account. Je kunt dan direct gebruikmaken van de Feedback- en Automatische Wachtlijstfunctie!

…maak je gebruik van Salonized Basic of Pro, dan zitten deze geweldige features al standaard in je pakket 😉

Amber Provoost

Content Marketing Lead

Amber houdt van 90’s dance classics, speciaalbiertjes en sprankelende lichtshows. Als onderdeel van het Growth Marketing team inspireert ze je graag via haar betoverende copy en deelt ze met alle liefde al haar kennis in haar blogs.

Maak in twee eenvoudige stappen je account aan

Of je nu alleen werkt of in een team; Salonized staat klaar voor jou. Eenvoudig, maar zeer effectief.

Aan de slag 14 dagen gratis proefperiode